Isosisarustoiminta

Isosisarustoiminnan eli aikuiskaveritoiminnan avulla 6–16-vuotiaat lapset ja nuoret voivat saada itselleen oman Isosisaruksen eli aikuiskaverin iloksi ja tueksi arkeen. Isosisarukset ovat vähintään 18-vuotiaita vapaaehtoisia, jotka koulutetaan toimintaan Isosisaruskurssin kautta. Sisarusparit tapaavat vähintään vuoden ajan 1–4 kertaa kuukaudessa ja tekevät molemmille mieluisia asioita, esim. pelaavat, leikkivät, kokkailevat, askartelevat, liikkuvat, harrastavat tai jotain muuta heidän näköistään.

Ilmoittaudu Pikkusisarukseksi.

Isosisarukseksi voi ryhtyä käytyään Isosisaruskurssin.


POIKATYÖN VAPAAEHTOISTOIMINTA

Poikatyön vapaaehtoisuus on suunnattu niille, jotka haluavat toimia vapaaehtoisina Ahjolan Poikatyön avoimessa toiminnassa eli Poikien Tuvan aukioloissa, ryhmissä, retkillä tai tapahtumissa. Isosisaruskurssin käyminen antaa myös valmiudet toimia avoimen toiminnan vapaaehtoisena. Lue lisää: Avoimen toiminnan vapaaehtoinen.

Jokainen vapaaehtoinen on erilainen ja jokaisella on oma tapansa toimia. Toiminnan työntekijät ovat taustalla tukena ja auttavat löytämään jokaiselle sopivan tavan toimia vapaaehtoisena. Lähde siis rohkeasti mukaan toimintaan juuri sellaisena kuin olet!

PYSY KÄRRYILLÄ!

Isosisarustoiminnan oma Instagram-tili on viimein täällä! Enää sinun ei tarvitse muistaa kurkkailla nettisivuja ajankohtaisten tiedotteiden perässä, vaan ne päivitetään myös toiminnan Instagram-sivulle (@isosisarustoiminta), jota voit halutessasi seurata.