Tapahtumat, retket ja lomatoiminta

Ahjolan Poikatyö haluaa myös mahdollistaa kävijöilleen ikimuistoisia elämyksiä järjestämällä erilaisia toiveiden mukaisia tapahtumia, retkiä ja lomatoimintoja. Ahjolan Poikatyö järjestää mm. monipuolista kesätoimintaa, syys- ja talvilomatoimintaa, Poikien lauantai -teemapäiviä sekä unohtumattomia retkiä!

Toiminta pyritään pitämään lähtökohtaisesti maksuttomana tai hyvin edullisena, jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua taloudellisista haasteista huolimatta. Toiminta järjestetään Poikien Tuvalla osoitteessa Pispalan valtatie 45, ellei toisin mainita. Ohjeet ilmoittautumiseen löydät kesäaikataulun alapuolelta.

SYKSYN 2022 RETKET JA TOIMINTA:

Poikien lauantai 10.9. klo 12–15:30

Perinteisessä Poikien lauantaissa vietetään päivä kävijöiden toivomalla tavalla! Äänestyksen kärkeen kiri tällä kertaa vierailu Taverna Lautapelikahvilaan, ja tähän kohteeseen suuntaammekin reippaalla porukalla lauantaina 10.9. Tapaamme Tuvalla klo 12, nautimme välipalaa ja lähdemme yhdessä kohti Tavernaa. Ohjelmassa on Tavernan laajaan pelivalikoimaan tutustumista ja hauskoja pelihetkiä! Mukana on kaksi poikatyön ohjaajaa, joten aikuisia löytyy pelikavereiksi ja auttamaan monimutkaistenkin sääntöjen kanssa. Ilmoittautuminen on auki!

Poikien Tuvan teatterityöpaja ti 18.10. klo 12-16

Poikien Tuvan lomatoiminnassa keskitytään tänä vuonna teatteriin! Tuvalle voi tulla viettämään aikaa, herkuttelemaan ja luomaan omia roolihahmoja, esityksiä tai sketsejä. Tällä kerralla koko Tupa on varattu luovalle tekemiselle ja hetkessä elämiselle! Touhuamaan pääsee ilmoittautumalla ohjaajalle etukäteen. Ilmoittautuminen on auki. Ilmoittaudu mukaan pe 14.10. mennessä. Omat herkut ovat sallittuja lomatoiminnassa, ja Tupa tarjoaa myös maksutonta välipalaa ja naposteltavaa.

Toiveretki Prison Islandiin to 20.10. klo 12:15-14:15

Kauden kohokohta koittaa jälleen, kun poikatyön kävijät lähtevät toivomaansa retkikohteeseen Prison Island-vankilapakoseikkailuun! Seikkailu sisältää useita pieniä vankilateemaisia pakohuoneita, joiden arvoituksia ratkaistaan ryhmissä. 60min seikkailun päätteeksi Prison Island järjestää osallistujille herkkuhetken, jossa on tarjolla muun muassa pizzaa, sipsejä, karkkia sekä muita herkkuja ja juotavaa. Erityisruokavalioiden ilmoittaminen etukäteen on nyt erityisen tärkeää, jotta lapsi/nuori ei jää paitsi tarjoiluista.

Mukaan retkelle tarvitsee oman vesipullon, sopivasti joustavat ja aktiviteettiin sopivat vaatteet (liikkuessa tulee lämmin, joten esimerkiksi T-paita ja helposti riisuttava huppari ja ovat hyvä yhdistelmä). Tapaamme suoraan retkikohteella Tullintorin Kauppakeskuksessa. Paikalla on oltava viimeistään 15min ennen pelin alkua, eli 12:15. Ohjaajat osallistuvat seikkailuun ja avustavat osallistujia tarvittaessa. Ilmoittautuminen toiveretkelle on auki! Ilmoittauduthan retkelle 14.10. mennessä.

Ilta isien kanssa pe 11.11.

Isänpäivää edeltävänä perjantaina kokoonnumme Poikien Tuvalle yhteisen tekemisen ja herkkujen ääreen! Tulossa on kisailua, visailua ja arvoituksia, joita pääsee ratkaisemaan isälapsi-pareissa tai tiimeittäin.

Ohjeet ilmoittautumiseen:

Ilmoittautuminen tapahtuu poikatyön ohjaajan numeroon viestitse (myös WhatsApp) tai soittamalla. Voit ilmoittautua useaan tapahtumaan samalla kertaa!

Ilmoittautuminen tapahtumiin päättyy kaksi arkipäivää ennen tapahtumapäivää. Säähän sopiva vaatetus, oma vesipullo sekä tarvittaessa bussikortti on hyvä ottaa mukaan kaikkiin Tuvan tilojen ulkopuolella tapahtuviin toimintoihin.