Tapahtumat, retket ja lomatoiminta

Ahjolan Poikatyö haluaa myös mahdollistaa kävijöilleen ikimuistoisia elämyksiä järjestämällä erilaisia toiveiden mukaisia tapahtumia, retkiä ja lomatoimintoja. Ahjolan Poikatyö järjestää mm. monipuolista kesätoimintaa, syys- ja talvilomatoimintaa, Poikien Lauantai -teemapäiviä sekä unohtumattomia retkiä!

Toiminta pyritään pitämään lähtökohtaisesti maksuttomana tai hyvin edullisena, jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua taloudellisista haasteista huolimatta. Toiminta järjestetään Poikien Tuvalla osoitteessa Pispalan valtatie 45, ellei toisin mainita. Ohjeet ilmoittautumiseen löydät kesäaikataulun alapuolelta.

KESÄN 2022 RETKET JA TOIMINTA:

Poikien Tuvan pelipäivä (8.6. klo 12-16)

Poikien Tuvan ensimmäisessä loma-aukiolossa vietetään päivä pelien merkeissä! Osallistu pelimusavisaan, tai tule opettelemaan uusia lauta- ja videopelejä! Voit tuoda myös oman suosikkipelisi muille esiteltäväksi. Tuvan tiloista löytyy niin Wii kuin PS2 ja PS4-konsolit, ja lautapeleihin löytyy varmasti halukkaita pelikavereita. Tarjoamme välipalan aukiolon aikana.

Elokuvailta 10.6. klo 13-17

Tapahtuman ohjelmassa on yhdessä päätetyn elokuvan katselua säkkituoleilla pötkötellen ja leffaherkkuja nauttien. Tupa tarjoaa myös terveellisen välipalan, ja tapahtumaan saa tuoda omia eväitä.

Poikien Piknik 14.6. klo 12-15

Piknik kausi avautuu ja Ahjolan Poikatyön kävijät suuntaavat Tahmelan uimarannalle mukanaan herkullisia eväitä ja aurinkoista mieltä! Ohjelmassa on uintia, ulkopelejä sekä piknik-vilteillä rentoutumista.

Luovuutta lomaan! Tuvan teema-aukiolo 15.6. klo 12-16

Poikien Tuvan toisen loma-aukiolon teemana on luovuus! Tässä tapahtumassa Tuvalle tupsahtaa erilaisia pisteitä, joiden kautta jokainen kävijä saa päästää villeimmät visionsa valloilleen oman näköisellään tavalla. Tuvalle voi kuitenkin kokeilemaan erilaisia tapoja herättää oma mielikuvitus eloon, tai sukeltaa oman kiinnostuksen kohteen pariin ilman keskeytyksiä.

Juhannusjuhlat 20.6. klo 12-16

Tervetuloa Ahjolan Poikatyön juhannusjuhliin! Ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa, kesäistä tekemistä ja herkuttelua. Juhliin ovat tervetulleita niin lapset kuin vanhemmatkin.

Toiveretki Pikseli Virtuaalipuistoon 29.6. klo 13-16

Ratinasta löytyvässä Pikseli Virtuaalipuistossa seikkailijat vetävät VR-lasit päähänsä ja hyppäävät erilaisten virtuaalitodellisuuksien maailmaan. Pikselissä jokaisella pelaajalla on oma pelitila, jotta törmäyksiä ei pääse tapahtumaan. Pelaajat kuitenkin näkevät ja kuulevat toisensa jaetussa virtuaalitodellisuudessa, ja pelikavereita voi vaihdella. Pikseli Virtuaalipuiston koko pelivalikoima sekä kaikki pelitilat on varattu Poikatyön käyttöön 29.6.!

Kesäolympialaiset 5.7. klo 13-16

Poikatyön ohjaajat järjestävät kävijöille rennot olympialaiset, joissa tavoitellaan liikkumisen iloa suoristusten sijaan! Tiedossa on erilaisia pihapelejä ja leikkejä, välipalaa sekä tekemisen meininkiä. Ilmoittaudu viimeistään 9.5. poikatyön ohjaajalle (ks. yhteystiedot).

Uintia ja vesisotaa 12.7. klo 12-16

Ahjolan Poikatyön kävijät lähtevät uintireissulle Tahmelan uimarannalle ja haastavat toisensa vesitaisteluun! Tupa tarjoaa osallistujille vesiaseet. Varaa mukaan omat uimavarusteet. Välttääksemme mahdollisten roskien päätymisen luontoon ei vesi-ilmapalloja ole sallittua käyttää tässä vesisodassa, ja omat vesipyssyt on hyvä jättää matkasta pois epäreilun pelin välttämiseksi. Mukaan saa kuitenkin napata omaa evästä, sekä kelluvia rantaleluja!

Ohjeet ilmoittautumiseen:

Ilmoittautuminen tapahtuu poikatyön ohjaajan numeroon viestitse (myös WhatsApp) tai soittamalla. Ilmoittautua voit myös poikatyön ohjaajan ollessa lomalla (18.5.-2.6.), tällöin viestiisi vastaa toinen työntekijä. Voit ilmoittautua useaan tapahtumaan samalla kertaa!

Ilmoittautuminen tapahtumiin päättyy kaksi arkipäivää ennen tapahtumapäivää. Säähän sopiva vaatetus, oma vesipullo sekä tarvittaessa bussikortti on hyvä ottaa mukaan kaikkiin Tuvan tilojen ulkopuolella tapahtuviin toimintoihin. Uintireissuilla pyydämme vanhempia ilmoittamaan lapsen uimataidon tason.