Tapahtumat, retket ja lomatoiminta

Ahjolan Poikatyö haluaa myös mahdollistaa kävijöilleen ikimuistoisia elämyksiä järjestämällä erilaisia toiveiden mukaisia tapahtumia, retkiä ja lomatoimintoja. Ahjolan Poikatyö järjestää mm. monipuolista kesätoimintaa, syys- ja talvilomatoimintaa, Poikien Lauantai -teemapäiviä sekä unohtumattomia retkiä!

Toiminta pyritään pitämään lähtökohtaisesti maksuttomana tai hyvin edullisena, jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua taloudellisista haasteista huolimatta.

SYKSYN 2021 TAPAHTUMAT, RETKET JA LOMATOIMINTA:

Syysretki ti 21.9. klo 16.30–19.00

(tyttö- ja poikatyön sekä Isosisarustoiminnan yhteisretki)

Luonto-Liiton Heinin opastuksella lähdetään syksyiselle retkelle Tyttöjen ja Poikien Tuvalta. Retkipaikka varmistuu lähempänä. Tuvalta otetaan mukaan retkieväät, myös omat eväät sallittuja. Pukeuduthan sään mukaisesti (veden- ja tuulenpitävät lämpimät vaatteet), myös vesipullo voi olla hyvä ottaa mukaan. Ilmoittautumiset viimeistään to 16.9. p. 044 553 8435 / essi.rasanen@ahjola.fi. Kerrothan samalla myös mahdolliset erityisruokavaliosi.

Poikien Lauantai la 20.11. klo 12–16
Luvassa mukavan ohjelman ja herkkujen täyteinen päivä, jonka teemaan kävijät saavat itse vaikuttaa! Ennakkoilmoittautuminen ohjaajille. Tarkempaa infoa luvassa myöhemmin.