Tapahtumat, retket ja lomatoiminta

Poikien Tupa haluaa mahdollistaa kävijöilleen ikimuistoisia elämyksiä järjestämällä toiveiden mukaisia tapahtumia, retkiä ja lomatoimintoja. Järjestämme mm. monipuolista kesätoimintaa, syys- ja talvilomatoimintaa sekä teemapäiviä!

Toiminta pyritään pitämään lähtökohtaisesti maksuttomana tai hyvin edullisena, jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua lähtökohdista huolimatta. Toiminta järjestetään Poikien Tuvalla osoitteessa Pispalan valtatie 45, ellei toisin mainita. Ohjeet ilmoittautumiseen löydät sivun lopusta.

SYKSYN 2023 TAPAHTUMAT JA LOMATOIMINTA

Poikien perjantai 1.9. klo 15-17

Syyskuu startataan Poikien perjantailla! Ohjelma suunnitellaan yhdessä Tuvan kävijöiden kanssa – voit esittää toiveesi ohjaajalle myös viestitse! Aiempina vuosina ollaan mm. pelailtu, temmelletty liikuntasalissa, soitettu musiikkia Ahjolan musiikkitiloissa ja tehty pieniä retkiä. Mitä sä haluaisit päästä tekemään?

Perheiden päivä la 7.10. klo 12-16

Tyttöjen ja Poikien Tuvan sekä Isosisarustoiminnan perheiden päivää vietetään lauantaina 7.10. klo 12-16. Tällöin kaikki toiminnassa mukana olevat perheet voivat tulla viettämään aikaa Tyttöjen ja Poikien Tuvalle. Mukaan voi ottaa myös isovanhemman, kummin tai muun tärkeän aikuisen mikäli oma perheenjäsen ei pääse paikalle. Luvassa vapaata yhdessäoloa ja kaikki Tuvan aktiviteetit ovat käytössä. Tuvalla voi esim. askarrella, pelata, pukeutua teatterihuoneessa tai vaikkapa lakata kynnet. Tarjoamme välipalaa klo 13-14 välillä liukuvasti. Perheiden päivään voi saapua itselle sopivaan aikaan ja Tuvalla voi olla itselle sopivan ajan. Ennakkoilmoittautuminen. Kerrothan perheenjäsenten lukumäärän ja erityisruokavaliot / ruoka-aine allergiat.

Taiteillaan-projekti

Ma 16.10., Ke 18.10. ja Pe 20.10.
Klo 13-15
Poikien Tupa

Tyttöjen ja Poikien Tuvat ovat saaneet mahdollisuuden oman taidenäyttelyn kokoamiseen! Näyttely tulee esille Pispalan kirjastoon. Poikien Tuvan kävijät työstävät yhteisen teoksen lähtökuopista valmiiksi luomukseksi syysloman aikana. Teos voi olla esimerkiksi muovailu tai veistos, maalaus, hamahelmityö tai muu kävijöiden näköinen, esille laitettava työ. Tule rohkeasti mukaan!

Toiveretki ti 17.10.

Ideoimme toiveretken kohteen ja sisällön Tupaneuvostossa, joita järjestetään osana Poikien Tuvan aukioloja. HUOM! Ilmoittautuminen ei auki.

Loma-aukiolo to 19.10. klo 12-15

Kävijät ideoivat ja äänestävät syksyn aikana siitä, millä teemalla aukioloa vietetään.
HUOM! Ilmoittautuminen ei auki.

Ohjeet ilmoittautumiseen:

Ilmoittautuminen tapahtuu Poikien Tuvan ohjaajan numeroon viestitse (myös WhatsApp), sähköpostitse tai soittamalla. Voit ilmoittautua useaan tapahtumaan samalla kertaa!

Ilmoittautuminen tapahtumiin päättyy kaksi arkipäivää ennen tapahtumapäivää. Säähän sopiva vaatetus, oma vesipullo sekä tarvittaessa bussikortti on hyvä ottaa mukaan kaikkiin Tuvan tilojen ulkopuolella tapahtuviin toimintoihin.