Yhteistyökumppanit ja opiskelijat

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Meille verkostotyö on erittäin tärkeää ja siksi Ahjolan Poikatyö ja Isosisarustoiminta tekevät jatkuvaa yhteistyötä eri ammattitahojen kanssa. Ammattilaiset voivat olla tarvittaessa suoraan yhteydessä toiminnan työntekijöihin ja sopia mahdollisista yhteistyökuvioista. Jos siis sinulla tai tietämälläsi muulla taholla on tarvetta yhteistyölle, voit olla suoraan yhteydessä Poikatyöhön.

Olemme järjestäneet yhteistyössä mm. ryhmiä, työpajoja, retkiä ja tapahtumia. Lyödään siis viisaat päämme yhteen ja pohditaan yhdessä mahdollisia yhteistyökuvioita poikatyön edistämiseksi.

 

OPISKELIJAT

Etsitkö itsellesi työharjoittelupaikkaa? Haluatko toteuttaa opinnäytetyösi tai loppunäyttösi meillä? Onko sinulla kenties käynnissä kurssi, jolle tarvitsee toteuttaa jonkinlainen yksilö/ryhmätyö? Haluatko tulla ihan vain tutustumaan toimintaan ja avartaa näkemyksiäsi sukupuolisensitiivisestä nuorisotyöstä?

Ahjolan Poikatyö on erinomainen paikka tulla suorittamaan työharjoittelua tai työstää opinnäytetöitä/lopputöitä, jos opiskelet vaikka sosiaalialaa, sosiaalityötä, nuorisotyötä tai yhteisöpedagogiksi. Meillä voi suorittaa eri mittaisia harjoittelujaksoja muutamasta viikosta kuukausiin ja olemme hyvin joustavia aikataulujen suhteen. Meillä on myös laajat mahdollisuudet tuoda omaa henkilökohtaista osaamista esille ja toteuttaa hyvin monipuolisesti erilaisia harjoitteluja ja loppunäyttöjä. Voit tulla myös itseksesi tai opiskelijaryhmän kanssa ihan vain tutustumaan toimintaan sovittuna ajankohtana.

Harjoitteluun voi sisältyä esim. ohjaamista Poikien Tuvan aukiolossa, harraste- ja kasvuryhmien vetämistä, tapahtumien, retkien ja lomatoimintojen suunnittelua ja toteuttamista sekä toiminnan yleistä kehittämistä.

 

Voit olla yhteistyöhön sekä opiskeluun liittyvissä asioissa yhteydessä toiminnan työntekijöihin:

  • Poikatyön ohjaaja Thomas Westerholm: p. 044 553 8432 / thomas.westerholm(at)ahjola.fi
  • Vastaava ohjaaja Essi Räsänen: p. 044 553 8435 / essi.rasanen(at)ahjola.fi