Yhteistyökumppanit ja opiskelijat

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Meille verkostotyö on tärkeää, ja siksi Poikien Tupa ja Isosisarustoiminta tekevät jatkuvaa yhteistyötä eri ammattitahojen kanssa.

Ammattilaiset voivat olla tarvittaessa suoraan yhteydessä toiminnan työntekijöihin ja sopia mahdollisista yhteistyökuvioista. Olemme järjestäneet yhteistyössä mm. ryhmiä, työpajoja, retkiä ja tapahtumia.

 

OPISKELIJAT

Etsitkö itsellesi työharjoittelupaikkaa? Haluatko toteuttaa opinnäytetyösi tai loppunäyttösi meillä? Onko sinulla kenties käynnissä kurssi, jolle tarvitsee toteuttaa jonkinlainen yksilö/ryhmätyö? Haluatko tulla ihan vain tutustumaan toimintaan ja avartaa näkemyksiäsi sukupuolisensitiivisestä nuorisotyöstä?

Poikien Tupa on erinomainen paikka tulla suorittamaan työharjoittelua tai työstää opinnäytetöitä/lopputöitä, jos opiskelet sosiaali- ja terveysalalla. Tällä hetkellä otamme harjoittelijoiksi ainoastaan korkeakouluopiskelijoita. Ole yhteydessä toiminnan työntekijöihin harjoitteluun ja opinnäyteprosessiisi liittyvissä kysymyksissä. Voit myös tulla itseksesi tai opiskelijaryhmän kanssa ihan vain tutustumaan toimintaan sovittuna ajankohtana.


 

Ilmoittaudu sähköpostilistalle, jos haluat saada ammattilaisille suunnattuja tiedotteita toiminnasta.