Tapahtumat, retket ja lomatoiminta

Ahjolan Poikatyö haluaa myös mahdollistaa kävijöilleen ikimuistoisia elämyksiä järjestämällä erilaisia toiveiden mukaisia tapahtumia, retkiä ja lomatoimintoja. Ahjolan Poikatyö järjestää mm. monipuolista kesätoimintaa, syys- ja talvilomatoimintaa, Poikien Lauantai -teemapäiviä sekä unohtumattomia retkiä!

Toiminta pyritään pitämään lähtökohtaisesti maksuttomana tai hyvin edullisena, jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua taloudellisista haasteista huolimatta.

TALVILOMAVIIKKO 2021

VAUHTIPÄIVÄ
Ma 1.3. klo 12–15
Ahjolan liikuntasalissa (Ahjolankatu 3, Tampere)
Tule liikkumaan ja sopivasti riehumaan Vauhtipäivään! Luvassa erilaisia liikuntapelejä- ja leikkejä! Ota mukaasi sisäliikuntavaatteet sekä vesipullo. Voit tuoda mukaasi myös omat eväät.

LAUTAPELIPÄIVÄ
Ke 3.3. klo 12–15
Poikien Tuvalla (Pispalan valtatie 45, Tampere)
Tule pelaamaan erilaisia lautapelejä ja viettämään mukavaa aikaa Poikien Tuvalle. Mukana pelailemassa myös Poikatyön vapaaehtoinen ja peliguru Mikko. Voit tuoda mukanasi myös omia lautapelejä sekä omat eväät.

POIKIEN PERJANTAI
Pe 5.3. klo 12–15
Poikien Tuvalla (Pispalan valtatie 45, Tampere)
Talvilomaviikon perjantaina vietetään hauskaa Poikien Perjantaita! Silloin herkutellaan, pelaillaan, leikitään ja hassutellaan. Voit tuoda mukaasi myös omia herkkuja.