Poikien Tupa

Poikien Tupa on 6–16-vuotiaille tamperelaisille pojille ja sukupuoleltaan moninaisille lapsille ja nuorille tarkoitettu kohtaamispaikka ja toimintatila. Poikien Tuvalla kävijät pääsevät kerran viikossa viettämään mukavaa aikaa muiden poikien kesken esimerkiksi leikin, pelaamisen, askartelun, ruoanlaiton ja rennon yhdessäolon merkeissä. Poikien Tuvalla aikuisilla on aikaa olla läsnä, jutella ja toimia yhdessä kävijöiden kanssa. Toiminnan sisältö pohjautuu kävijöiden toiveisiin ja tarpeisiin ja jokainen on tärkeä osa Poikien Tuvan yhteisöä juuri sellaisena kuin on.

POIKIEN TUPA (Poikkeustilanteen aikana)
Teams -aukiolo tiistaisin klo 16.00–17.00
Kysy tarvittaessa linkki aukioloon Niklakselta (kts. yhteystiedot)
Tupatoiminta jatkuu taas normaalisti syyskaudella 2020!

Ohjelmaa aukioloissa:

TEEMAKUUKAUDET:
Tammi-Helmikuun teema: Kuka minä olen
Maalis-Huhtikuun teema: Olen hyvä kaveri
Touko-Kesäkuun teema: Olen luova
Elo-Syys-Lokakuun teema: Voin hyvin
Marras-Joulukuun teema: Autan muita

JUHLAT:
Suunnitteilla syksylle 2020

MUUTA KIVAA:

KARVA-KAVERI RAFFE
Karva-Kaveri Rafael alias Raffe on 2-vuotias allergiaystävällinen Australian labradoodle, joka käy rapsuteltavana Tuvalla pari kertaa kauden aikana. Raffe vierailee Tuvalla taas syksyllä 2020. Raffe on paikalla rapsuteltavana n. 30–60 minuuttia hänen jaksamisestaan riippuen. Lisätietoja Karva-Kaveri -toiminnasta löydät osoitteesta suomenkarvakaverit.fi.

SEKSUAALINEUVONTAA
Mietityttääkö seksuaalisuus? Ulkonäkö, aikuiseksi kasvaminen, kuukautiset, ihastuminen, seurustelu, seksuaalinen suuntautuminen, sukupuoli, identiteetti, seksi, lasten hankinta tai vaikkapa ehkäisy? Tule juttelemaan! Tyttöjen ja Poikien Tuvan kävijät, vapaaehtoiset ja vanhemmat voivat varata maksuttoman keskusteluajan seksuaalineuvoja Piia Lyimon kanssa. Keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. Piia on auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS).