Poikien Lauantait

Poikien lauantait ovat teemallisia lauantaipäiviä 6–16 -vuotiaille pojille ja sukupuolensa moninaisesti kokeville lapsille ja nuorille. Luvassa on teeman mukaista mukavaa ohjelmaa, kuten esim. leikkejä, pelejä, kisoja, elokuvia, askarteluja ja tietenkin hyvää naposteltavaa. Tervetuloa viettämään kanssamme superhauskoja lauantaipäiviä!

Kevään 2019 Poikien lauantait:

16.2. SUPERSANKARI – LAUANTAI
Klo 12.00-17.00
Poikien Tuvalla (Pispalan valtatie 45, Tampere)
Kuka on sinun lempisupersankarisi? Millainen supersankari sinä olisit? Mikä on sinun supervoimasi? Näitä asioita pääset pohtimaan Supersankari-lauantaina sekä luomaan oman supersankarihahmosi. Luvassa teemaan sopivaa ohjelmaa ja naposteltavaa. Saat myös halutessasi pukeutua teeman mukaisesti. Lisäksi katsomme elokuvan Ihmeperhe.

30.3. SCI-FI – LAUANTAI
Klo 12.00-17.00
Poikien Tuvalla (Pispalan valtatie 45, Tampere)
Sci-fi–lauantaina Poikien Tupa muuttuu avaruusalukseksi ja tekee matkan avaruustunnelmiin. Luvassa on sci-fi –teemaista ohjelmaa sekä naposteltavia suoraan ulkoavaruudesta. Halutessasi voit myös pukeutua teeman mukaisesti. Katsomme myös sci-fi -elokuvien klassikon Star Warsin.

27.4. MYSTEERI – LAUANTAI
Klo 12.00-17.00
Poikien Tuvalla (Pispalan valtatie 45, Tampere)
Mysteeri-lauantaina pääset olemaan oman elämäsi salapoliisi ja ratkaisemaan jännittävää Poikien Tuvan kummitusmysteeriä. Luvassa myös erilaisia pieniä pulmapähkinöitä sekä herkullista naposteltavaa. Halutessasi voit myös pukeutua teeman mukaisesti. Katsomme myös elokuvan Basil Hiiri, mestarietsivä.

25.5. LUONTORETKI-LAUANTAI
Klo 12.00-17.00
Paikka varmistuu myöhemmin
Toukokuussa teemme retken luonnon ääreen Tampereen alueella. Luvassa mm. vaellusretkeilyä laavulle sekä makkaranpaistoa nuotion ääressä. Lisätietoa tulossa myöhemmin.

Ilmoittautumiset:

Niklas Söderström
p. 044-553 8432
niklas.soderstrom(at)ahjola.fi