Poikien Lauantait

Poikien Lauantait ovat teemallisia lauantaipäiviä, joita järjestetään yhtenä lauantaina kerran kuussa Poikien Tuvalla (Pispalan valtatie 45, Tampere). Poikien Lauantaihin sisältyy aina teemaan sopivaa ohjelmaa, kuten pelejä, leikkejä, kisoja, askarteluja ja elokuvia. Ohjelmaan sisältyy myös makoisia herkkuja ja evästä. Poikien Lauantait antavat hyvän mahdollisuuden elävöittää omaa viikonloppuaan ja tulla viettämään mukavaa vapaa-aikaa hauskan toiminnan parissa.

Kevään 2019 Poikien Lauantait:

16.2. SUPERSANKARI – LAUANTAI
Klo 12.0017.00
Poikien Tupa
Kuka on sinun lempisupersankarisi? Millainen supersankari sinä olisit? Mikä on sinun supervoimasi? Näitä asioita pääset pohtimaan Supersankari-lauantaina sekä luomaan oman supersankarihahmosi. Luvassa teemaan sopivaa ohjelmaa ja naposteltavaa. Saat myös halutessasi pukeutua teeman mukaisesti. Lisäksi katsomme elokuvan Ihmeperhe.

30.3. SCI-FI – LAUANTAI
Klo 12.00–17.00
Poikien Tupa
Sci-fi–lauantaina Poikien Tupa muuttuu avaruusalukseksi ja tekee matkan avaruustunnelmiin. Luvassa on sci-fi –teemaista ohjelmaa, kuten tietovisa, avaruusaiheisia pelejä sekä herkullista naposteltavaa. Halutessasi voit myös pukeutua teeman mukaisesti. Katsomme myös sci-fi -elokuvien klassikon Star Warsin.

27.4. MYSTEERI – LAUANTAI
Klo 12.0017.00
Poikien Tupa
Mysteeri-lauantaina pääset olemaan oman elämäsi salapoliisi ja ratkaisemaan jännittävää Poikien Tuvan kummitusmysteeriä. Luvassa myös erilaisia pieniä pulmapähkinöitä sekä herkullista naposteltavaa. Halutessasi voit myös pukeutua teeman mukaisesti. Katsomme myös elokuvan Basil Hiiri, mestarietsivä.

25.5. LUONTO – LAUANTAI
Klo 12.0016.00
Poikien Tupa / Poikien Tuvan lähiympäristö
Toukokuussa teemme retken luonnon ääreen Tampereen alueella Poikien Tuvan lähiympäristöön. Luvassa luontoseikkailua Seppo-sovelluksen avulla, ulkoleikkejä sekä luontoaiheista askartelua. Kokoonnumme Poikien Tuvalla, jonne myös palaamme retkeltä.

Ilmoittautumiset:
Poikatyön ohjaaja Niklas
p. 044 553 8432
niklas.soderstrom(at)ahjola.fi