Poikien Lauantait

Poikien Lauantait ovat teemallisia lauantaipäiviä, joita järjestetään yhtenä lauantaina kerran kuussa Poikien Tuvalla (Pispalan valtatie 45, Tampere). Poikien Lauantaihin sisältyy aina teemaan sopivaa ohjelmaa, kuten pelejä, leikkejä, kisoja ja askarteluja. Ohjelmaan sisältyy myös makoisia herkkuja ja evästä. Poikien Lauantait antavat hyvän mahdollisuuden elävöittää omaa viikonloppuaan ja tulla viettämään mukavaa vapaa-aikaa hauskan toiminnan parissa.

Syksyn 2019 Poikien Lauantait:

24.8. ÄKSÖN – LAUANTAI
Klo 12.0017.00
Poikien Tupa / Ahjolan liikuntasali / Tahmelan uimaranta
Äksön – lauantaissa pääsee hyvin purkamaan energiaa ja luvassa onkin monipuolista ”äksöniä” Poikien Tuvalla sekä Ahjolan liikuntasalissa. Suunnitteilla on myös hyvän kelin sattuessa uinti- ja ulkopeliretki Tahmelan uimarantaan.

21.9. TAIDE – LAUANTAI
Klo 12.00–17.00
Poikien Tupa
Taide – lauantaissa päästämme sisäiset taiteilijamme valloilleen ja pääsemme tutustumme taiteeseen ja luovaan ilmaisuun mm. teatterin, kädentaitojen ja musiikin keinoin. Luvassa on mm. erilaisia teatteri-leikkejä, musiikkimaalausta sekä muuta luovaa ilmaisua. Syömme myös makoisia herkkuja.

26.10. HALLOWEEN – LAUANTAI
Klo 12.0017.00
Poikien Tupa
Lokakuussa vietämme Poikien Tuvalla karmivaa lauantaita Halloween tunnelmissa. Luvassa jännittävää Halloween-aiheista ohjelmaa erilaisten leikkien, pelien ja askertelujen parissa. Kannattaa myös pukeutua teeman mukaisesti, sillä luvassa on hauska pukukilpailu, jossa paras puku palkitaan. Tarjolla myös kauhean makoisia herkkuja. Tule jos uskallat!

30.11. TOIVE – LAUANTAI
Klo 12.0017.00
Poikien Tupa (?)
Syksyn viimeisestä Poikien Lauantaista saavat päättää kävijät itse. Syksyn aikana kysytään kävijöiltä toiveita, joiden pohjalta he saavat äänestää päivän teeman ja ohjelman sisällön itse. Lauantai voidaan siis viettää Poikien Tuvalla tai kenties jossain aivan muualla. Tarkemmat tiedot selviävät, kun teema ja ohjelma on päätetty.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Poikatyön ohjaaja Niklas
p. 044 553 8432
niklas.soderstrom(at)ahjola.fi