Opiskelijat

Etsitkö itsellesi työharjoittelupaikkaa? Haluatko toteuttaa opinnäytetyösi tai loppunäyttösi meillä? Onko sinulla kenties käynnissä kurssi, jolle tarvitsee toteuttaa jonkinlainen yksilö/ryhmätyö? Haluatko tulla ihan vain tutustumaan toimintaan ja avartaa näkemyksiäsi sukupuolisensitiivisestä nuorisotyöstä?

Ahjolan Poikatyö on erinomainen paikka tulla suorittamaan työharjoittelua tai työstää opinnäytetöitä/lopputöitä, jos opiskelet vaikka sosiaalialaa, sosiaalityötä, nuorisotyötä, varhaiskasvatusta tai lähihoitajaksi. Meillä voi suorittaa eri mittaisia harjoittelujaksoja muutamasta viikosta kuukausiin ja olemme hyvin joustavia aikataulujen suhteen. Meillä on myös laajat mahdollisuudet tuoda omaa henkilökohtaista osaamista esille ja toteuttaa hyvin monipuolisesti erilaisia harjoitteluja ja loppunäyttöjä. Voit tulla myös itseksesi tai opiskelijaryhmän kanssa ihan vain tutustumaan toimintaan sovittuna ajankohtana.

Harjoitteluun voi sisältyä esim. ohjaamista Poikien Tuvan aukiolossa, harraste- ja kasvuryhmien vetämistä, tapahtumien, retkien ja lomatoimintojen suunnittelua ja toteuttamista sekä toiminnan yleistä kehittämistä.

Opiskelijayhteistyöhön liittyvissä asioissa voit olla suoraan yhteydessä poikatyön ohjaaja Niklakseen: p. 044 553 8432 / niklas.soderstrom(at)ahjola.fi tai vastaava ohjaaja Piiaan: p. 044 553 8436 / piia.lyimo(at)ahjola.fi.