Kesätoiminta 2020

Koronakevät on koetellut meitä kaikkia ja olemme joutuneet joustamaan totutuista tavoista ja eristäytymään toisistamme. Kesäkuussa rajoitukset hieman helpottavat ja olemme päättäneet toteuttaa monipuolista ohjelmaa.

Kasvokkain tapahtuvaa toimintaa ovat ulkopeliryhmä, luontoretki sekä piknik & uimaretki. Etänä tapahtuvaa toimintaa ovat etäpeliryhmä sekä Kokkailu ja Tanssi YouTube Livet. Lukujärjestyksessä on merkattu tähdellä ne toiminnat, joihin tulee ilmoittautua. Kaikki kesätoiminta on maksutonta. Kasvokkain tapahtuvassa toiminnassa tarjoamme retkieväät. Tämän lisäksi haluamme tarjota mahdollisuuden askarrella ja pelailla kotona läheisten kesken, jonka vuoksi lanseerasimme puuhakassit ja lainaamon.

PUUHAKASSI sisältää erilaisia askartelutarvikkeita ja pelejä. Puuhakassi on maksuton ja jokainen voi noutaa sellaisen itselleen lainaamon aukioloaikoina 8.6. alkaen. Varaa oma kassisi etukäteen, kasseja rajoitettu määrä. Puuhakassin sisältö tarkentuu kesäkuussa ja informoimme siitä nettisivuilla ja somessa.

LAINAAMO on Tyttöjen ja Poikien Tuvan ulkopelien ja -välineiden, lautapelien jne. lainauspalvelu. Voit tulla lainaamaan Tuvalta välineitä viikon ajaksi. Mikäli haluat jatkaa laina-aikaa, voit kysyä laina-ajan jatkoa. Lainatessasi tavaraa Tuvalta allekirjoitat Pidän tästä hyvää huolta -lomakkeen, jossa sitoudut pitämään lainaamastasi tavarasta huolta ja palauttamaan sen sovittuna aikana. Lainaamo on auki ma 1.6., 8.6., 15.6., 22.6. ja 29.6. palautus klo 9–12 ja lainaus klo 9–14. Lainaamon asioissa ole yhteydessä Tyttöjen Tuvan Piiaan (p. 044 553 8436, piia.lyimo (at) ahjola.fi).

ULKOPELIRYHMÄssä pelaillaan lähipuistossa eri ulkopelejä ja -leikkejä. Lähtö tapahtuu aina Tuvan edestä. Ulkopeliryhmän maksimiosallistujamäärä on 5 henkilöä. Mikäli sataa kaatamalla, voimme mennä tarvittaessa Ahjolan saliin.

KOKKAILU LIVE JA TANSSI LIVE ovat YouTube livejä, joissa kokkaillaan erilaisia helppoja ruokia ja tanssitaan helppoja tansseja. Voit seurata ja kommentoida YouTube liveä tai katsoa videon jälkikäteen Tyttöjen ja Poikien Tupa YouTube kanavalta.

ETÄPELIRYHMÄssä pelaillaan Teams -ohjelman avulla erilaisia virtuaalilautapelejä sekä muita etäpelejä. Hyödynnämme ryhmässä mm. Board Game Areenaa, jonka avulla voi pelata monia tuttuja lautapelejä virtuaalisesti. Jokainen ryhmäläinen saa sähköpostitse Teams -linkin, josta pääsee mukaan pelailuihin. Ryhmään mahtuu maksimissaan 5 henkilöä.  

LUONTORETKI SEKÄ PIKNIK & UIMARETKIen kokoontuminen tapahtuu aina Tuvan edestä. Ota mukaan sään mukaiset vaatteet, aurinkorasvaa, aurinkolasit ja vesipullo. Voit ottaa myös omia eväitä ja herkkuja mukaan halutessasi. Retkien maksimiosallistujamäärä on 10 henkilöä. Mikäli sataa kaatamalla, retki peruuntuu.

Kasvokkain tapahtuvassa toiminnassanoudatamme turvavälejä ja huolehdimme hygieniasta. Ethän osallistu, mikäli olet sairas!!! Mukaan kasvokkaiseen toimintaan mahtuu 5 lasta & nuorta/ ohjaaja. Ohjaajilla on mukana desinfiointiainetta ja kertakäyttökäsineitä, joita voi käyttää eväshetkellä. Ohjaajat tekevät eväät valmiiksi ja jokainen voi syödä myös omia eväitä. Jokaisella tulee olla mukanaan oma vesipullo ja sään mukainen vaatetus. Ilmoitathan meille erityisruokavaliot ja muut tärkeät tiedot (uimataidon ym.) mitä muuta meidän on hyvä tietää.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Niklas Söderström
Poikatyön ohjaaja
p. 044 553 8432
niklas.soderstrom (at) ahjola.fi