Ryhmät

Ahjolan Poikatyön avoimet harraste- kasvuryhmät ovat tarkoitettu 10–17-vuotiaille pojille ja sukupuolensa moninaisesti kokeville lapsille ja nuorille. Ryhmät ovat maksuttomia ja Ilmoittautumiset voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla suoraan poikatyön ohjaajalle (kts. yhteystiedot).

Kevään 2021 ryhmät:

TIISTAI

(PERUTTU) VIP-ryhmä (tunne- ja kaveritaidot)
klo 15–16.30
Voima-tilassa (Tuvan viereinen ovi)
23.3.–11.5. (8 krt.)
Tarvitsetko tukea tunnetaidoissa? Haluaisitko harjoitella yhdessä kaveritaitoja? Maaliskuussa alkavassa VIP-ryhmässä pääsee pohtimaan ja harjoittelemaan erilaisia tunne- ja kaveritaitoja rennossa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Ryhmässä käsitellään mm. itsetuntoa, tunteiden tunnistamista ja hallitsemista, erilaisia kaveritaitoja sekä ryhmätyöskentelyä. Ryhmä aloitetaan välipalalla, jonka jälkeen käsitellään päivän teemaa. Lopuksi ryhmäläiset voivat vapaasti pelailla ja hengailla Voima-tilassa. Ryhmään mahtuu max. 5 hlöä ja sitä ohjaa poikatyön ohjaaja Niklas. Ennakkoilmoittautuminen.

KESKIVIIKKO

Peli- ja mediaryhmä
klo 17–19
ETÄNÄ TEAMSIN KAUTTA
20.1.–5.5. (15 krt.)
Peli- ja mediaryhmässä pääsee yhdessä pelaamaan lautapelejä ja videopelejä sekä tutustumaan laajemmin peli- ja mediamaailmaan. Lisäksi ryhmän tarkoituksena on pohtia omaa peli- ja mediakäyttäytymistä sekä saada tarvittaessa tukea erilaisiin peli- ja mediahaasteisiin. Ryhmä kokoontuu Poikien Tuvalla ja siihen mahtuu max. 8 hlöä. Ryhmää ohjaavat Ahjolan Poikatyön vapaaehtoiset Mikko ja Tommi. Ennakkoilmoittautuminen.

 

TORSTAI

Mun juttu -ryhmä 
klo 16–18
Poikien Tuvan yksiössä (kulku alaoven kautta) ja vaihtuvissa paikoissa
21.1.–18.3. (8 krt.)
Mun juttu -ryhmässä ryhmäläiset pääsevät kokeilemaan erilaisia harrastusmahdollisuuksia, kuten eri liikunta- ja ulkoilulajeja, kädentaitoja, musiikkijuttuja, teatteria yms. Ryhmä kannustaa ja aktivoi mukavaan yhdessä tekemiseen sekä innostaa kokeilemaan aivan uusiakin asioita. Ryhmä voi myös auttaa löytämään juuri itselle sopivan harrastuksen. Ryhmä kokoontuu Poikien Tuvan yksiössä (kulku alaoven kautta) sekä vaihtuvissa paikoissa. Ryhmään mahtuu max. 5 hlöä ja sitä ohjaa poikatyön ohjaaja Niklas. Ennakkoilmoittautuminen.

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
Niklas, poikatyön ohjaaja
p. 044 553 8432 (myös WhatsApp)
niklas.soderstrom(at)ahjola.fi