Harraste- ja kasvuryhmät

Ahjolan Poikatyön avoimet iltapäivä-, ilta- ja viikonloppupainotteiset ryhmät ja muut toiminnat ovat tarkoitettu 6–16-vuotiaille pojille ja sukupuolensa moninaisesti kokeville lapsille ja nuorille. Ryhmät ovat maksuttomia ja niitä järjestetään eri puolilla Tamperetta. Ilmoittautumiset voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla suoraan poikatyön ohjaajalle (kts. yhteystiedot).

 

Syksyn 2019 ryhmät

LIIKUNTARYHMÄ
Tiistaisin klo 15-16 Ahjolan liikuntasalissa (20.8.-10.12. huom. ei syyslomalla 15.10.)
Poikien liikuntaryhmä jatkaa toimintaansa tiistaisin Ahjolan liikuntasalissa (Ahjolankatu 3, Tampere). Liikuntaryhmässä pääsee vapaasti liikkumaan ja kokeilemaan erilaisia liikuntavälineitä tunnin ajan. Ryhmään ei vaadita aiempaa liikuntataustaa, vaan siihen voi tulla liikkumaan omana itsenään ja pitämään hauskaa rennolla otteella. Ilmoittautumiset poikatyön ohjaaja Niklakselle.

VIP-RYHMÄ
Keskiviikkoisin klo 15-16.30 Poikien Tuvan TV-huoneessa (21.8.-4.12. huom. ei syyslomalla 16.10.)
Tuleeko häslättyä liikaa? Kadutko usein sanomisiasi tai tekojasi? VIP-ryhmässä harjoitellaan vuorovaikutustaitoja ja itsehillintää sekä tarjoillaan hyviä eväitä ja tukea erilaisiin sosiaalisiin haasteisiin. Ryhmään mahtuu 4–8 osallistujaa ja se on tarkoitettu 10–15-vuotiaille pojille, tytöille ja sukupuoleltaan moninaisille. Ryhmäkertoja on yhteensä 15 ja toivomme, että ryhmäläiset pystyisivät osallistumaan kaikille tapaamiskerroille. Tarjolla myös evästä ja mahdollisuus pelailla, leikkiä ja viettää vapaata aikaa Tuvalla ryhmän jälkeen. Ryhmä pidetään Poikien Tuvan TV-huoneessa. Sitovat ilmoittautumiset poikatyön ohjaaja Niklakselle. (Ryhmä järjestetään yhteistyössä Tyttöjen Tuvan ja Tampereen kaupungin Perhepalveluiden kanssa.)

PELIRYHMÄ
Keskiviikkoisin klo 17-19 Poikien ja Tyttöjen Tuvan TV-huoneessa (21.8.-11.12. huom. ei 4.9., 16.10. ja 4.12.)
Pelailu on tämän päivän näkyviä ilmiöitä, erityisesti poikien keskuudessa. Sen innostamana päätimmekin perustaa tälle syksylle Peliryhmän, jossa pääsee pelaamaan mm. videopelejä, lautapelejä sekä roolipelejä. Peliryhmän pääpaino ei ole kuitenkaan pelkässä pelaamisessa, vaan ryhmässä on tarkoitus myös pohtia ohjatusti oman pelaamisen hyötyjä ja haasteita. Ryhmään mahtuu maksimissaan n. 8 osallistujaa. Ilmoittautumiset voi tehdä poikatyön ohjaaja Niklakselle. Ryhmässä ohjaamassa myös Teemu.

MONINAISUUS MEISSÄ AVOIN RYHMÄ
Joka toinen keskiviikko klo 16-18 Poikien ja Tyttöjen Tuvan yksiössä (14.8.-9.10. parittomat viikot, 30.10.-11.12. parilliset viikot) 
Moninaisuus meissä on vertaisryhmä sukupuoltaan tai seksuaalista suuntautumistaan pohtiville lapsille tai nuorille. Joka kerralla erilaisia asiasisältöjä. Tsekkaa päivän teema Instagramista, Tuvan ilmoitustaululta ja/tai Facebookista. Ensimmäisellä kerralla 14.8. ideoidaan syksyä ja tutustutaan toisiimme. Ryhmää ohjaavat kaksi vertaisohjaajaa ja lisäksi mukana menossa myös vastaava ohjaaja Piia Seppälä ja Siiri Zeiler.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Poikatyön ohjaaja Niklas
p. 044 553 8432
niklas.soderstrom(at)ahjola.fi