Harraste- ja kasvuryhmät

Ahjolan Poikatyön avoimet iltapäivä-, ilta- ja viikonloppupainotteiset ryhmät ja muut toiminnat ovat tarkoitettu 6 – 16 -vuotiaille pojille ja sukupuolensa moninaisesti kokeville lapsille ja nuorille. Ryhmät ovat maksuttomia ja niitä järjestetään eri puolilla Tamperetta. Ilmoittautumiset voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla suoraan poikatyön ohjaajalle (kts. yhteystiedot).

Kevään 2019 ryhmätoiminnat:

Liikuntaryhmä:

Joka torstai 14.2.-16.5.2019 (Ei talvilomalla 28.2.)

Ahjolan liikuntasali, Ahjolankatu 3, 33250 Tampere​

klo 16.00-17.00

Ryhmässä 6-16 -vuotiaiden poikien ja sukupuolensa moninaisesti kokevien lasten ja nuorten on mahdollista päästä harrastamaan monipuolista liikuntaa yhteisöllisellä meiningillä. Ryhmässä pääsee tutustumaan erilaisiin liikuntamuotoihin (esim. sähly, jalkapallo, parkour, kaupunkisota yms.) sekä mahdollisesti kokeilemaan myös jotain aivan uutta. Aikaisempaa urheilutaustaa ei tarvita, vaan voit tulla liikkumaan juuri niillä taidoilla mitä sinulla on. Ryhmässä korostuu enemmän leikkimielisyys ja mukava yhdessä tekeminen, eikä niinkään liiallinen kilpailu. Tavoitteena on saada ryhmäläiset innostumaan liikunnasta ja antaa siitä mahdollisimman positiivinen kuva. Tule yhdessä liikkumaan ja pitämään hauskaa hyvässä ryhmähengessä! 

 

Musaryhmä:

Joka perjantai 15.2.-17.5. (Ei talvilomalla 1.3. ja pitkäperjantaina 19.4.)

Ahjolan musiikkiluokka, Ahjolankatu 3, 33250 Tampere

klo 17.00–18.30

Nyt kaikki 6–16 -vuotiaat pojat sekä sukupuolensa moninaisesti kokevat lapset ja nuoret mukaan soittelemaan yhdessä musaryhmään! Ei tarvitse olla kokenut soittaja, vaan ryhmä on avoin kaikille musiikista kiinnostuneille. Ryhmässä on mahdollisuus päästä vaikka kokeilemaan jotakin itselle aivan uutta soitinta. Paikan päältä löytyy mm. rumpuja, bassovahvistin ja akustisia kitaroita. Mukaan voi tuoda halutessa myös omia soittimia. Tule ilmaisemaan itseäsi musiikin keinoin ja pistetään jamit pystyyn!