Ilmoittautuminen kävijäksi

Ilmoittautuminen Isosisarustoiminnan Pikkusisarukseksi ja/tai Poikien Tuvan kävijäksi tapahtuu verkkolomakkeella (Pikkusisarusten lomake, Poikien Tuvan lomake) tai paikan päältä saatavalla paperilomakkeella. Toiminta on maksutonta ja kaikilla kävijöillä on voimassa ryhmävakuutus.

Vanhemmat ja ammattilaiset ovat erittäin tervetulleita tutustumaan toiminnan tiloihin, toimintaan ja työntekijöihin lasten/ nuorten kanssa tai yksin.

Huomioithan, että tällä hetkellä toimitilamme eivät ole fyysisesti esteettömät. Olethan siis yhteydessä ohjaajaan mikäli käytät apuvälinettä liikkumisesi tukena. Teemme töitä toiminnan esteettömyyden ja saavutettavuuden parantamiseksi.

Ilmoittaessasi lapsen tai nuoren mukaan toimintaan tarvitsemme seuraavat tiedot:

  • Lapsen/ nuoren perustiedot ja ilmoittajan sekä mahdollisen (toisen) huoltajan yhteystiedot.
  • Haluaako lapsi tai nuori osallistua Poikien Tuvan toimintaan ja/tai haluaako hän Isosisaruksen eli aikuiskaverin.
  • Mitä lapsi/nuori toivoo toiminnan tuovan hänen elämäänsä. Toivomme, että pohtisitte asiaa yhdessä lapsen kanssa. Näin voimme kehittää toimintaa kävijöiden toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi.
  • Isosisarustoimintaan ilmoittautuvat voivat lisäksi kertoa myös harrastuksistaan ja mielenkiinnon kohteistaan ja esittää toiveita Isosisaruksen suhteen. Näin osaamme etsiä mahdollisimman hyvin toisilleen sopivat Sisarukset.
  • Isosisaruksen saaminen voi tällä hetkellä kestää n. puolesta vuodesta vuoteen. Kaikki Isosisarukset ovat koulutettuja ja haastateltuja ja heidän rikosrekisterinsä on tarkistettu.