Ilmoittautuminen kävijäksi

Ilmoittautuminen Isosisarustoiminnan Pikkusisarukseksi ja/tai Ahjolan Poikatyön kävijäksi tapahtuu verkkolomakkeella tai paikan päältä saatavalla paperilomakkeella. Toiminta on maksutonta ja kaikilla kävijöillä on voimassa ryhmävakuutus.

Vanhemmat ja ammattilaiset ovat erittäin tervetulleita tutustumaan toiminnan tiloihin, toimintaan ja työntekijöihin lasten/ nuorten kanssa tai yksin.

Ilmoittaessasi lapsen tai nuoren mukaan toimintaan tarvitsemme seuraavat tiedot:

  • Lapsen/ nuoren perustiedot ja ilmoittajan sekä mahdollisen (toisen) huoltajan yhteystiedot.
  • Haluaako lapsi tai nuori osallistua Ahjolan Poikatyön toimintaan (Poikien Tupa, ryhmät, tapahtumat) vai haluaako hän Isosisaruksen eli aikuiskaverin. Molempiin voi myös halutessa ilmoittautua.
  • Mitä lapsi/ nuori toivoo toiminnan tuovan hänen elämäänsä. Toivomme, että pohtisitte asiaa yhdessä lapsen kanssa. Näin voimme kehittää toimintaa kävijöiden toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi.
  • Isosisarustoimintaan ilmoittautuvat voivat lisäksi kertoa myös harrastuksistaan ja mielenkiinnon kohteistaan ja esittää toiveita Isosisaruksen suhteen. Näin osaamme etsiä mahdollisimman hyvin toisilleen sopivat Sisarukset.
  • Isosisaruksen saaminen voi tällä hetkellä kestää n. puolesta vuodesta vuoteen. Kaikki Isosisarukset ovat koulutettuja ja haastateltuja ja heidän rikosrekisterinsä on tarkistettu.