Ryhmät

Ahjolan Poikatyön avoimet harraste- kasvuryhmät ovat tarkoitettu 10–17-vuotiaille pojille ja sukupuolensa moninaisesti kokeville lapsille ja nuorille. Ryhmät ovat maksuttomia ja Ilmoittautumiset voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla poikatyön ohjaajalle (kts. yhteystiedot).

Syksyn 2021 ryhmät:

VIP-ryhmä (tunne- ja kaveritaidot)
Ti klo 15–16.30
Voima-tilassa (Tuvan viereinen ovi)
26.10.–14.12. (8 krt.)

Tarvitsetko tukea tunnetaidoissa? Haluaisitko harjoitella yhdessä kaveritaitoja? Lokakuussa alkavassa VIP-ryhmässä pääsee pohtimaan ja harjoittelemaan erilaisia tunne- ja kaveritaitoja rennossa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Ryhmässä käsitellään mm. itsetuntoa, tunteiden tunnistamista ja hallitsemista, erilaisia kaveritaitoja sekä ryhmätyöskentelyä. Ryhmä aloitetaan välipalalla, jonka jälkeen käsitellään päivän teemaa. Lopuksi ryhmäläiset voivat vapaasti pelailla ja hengailla Voima-tilassa. Ryhmään mahtuu max. 5 hlöä. Ennakkoilmoittautuminen.

 

Peli- ja mediaryhmä
Ke klo 17-19
Poikien Tuvalla 
1.9.–1.12. (ei 20.10.) (13 krt.)

Peli- ja mediaryhmässä pääsee yhdessä pelaamaan lautapelejä ja videopelejä sekä tutustumaan laajemmin peli- ja mediamaailmaan. Lisäksi ryhmän tarkoituksena on pohtia omaa peli- ja mediakäyttäytymistä sekä saada tarvittaessa tukea erilaisiin peli- ja mediahaasteisiin. Ryhmä kokoontuu Poikien Tuvalla ja siihen mahtuu max. 8 hlöä. Ryhmää ohjaavat Ahjolan Poikatyön vapaaehtoiset Mikko ja Tommi. Ennakkoilmoittautuminen.

 

Mun juttu -ryhmä (harrastuskokeilut)
To klo 16–18
Vaihtuvissa paikoissa
26.8.–14.10. (8 krt.)

Mun juttu -ryhmässä ryhmäläiset pääsevät kokeilemaan erilaisia toiveiden mukaisia harrastusmahdollisuuksia, kuten eri liikuntalajeja, sirkusta, tanssia, kädentaitoja, musiikkia, teatteria yms. Ryhmä kannustaa ja aktivoi mukavaan yhdessä tekemiseen sekä innostaa kokeilemaan aivan uusiakin asioita. Ryhmä voi myös auttaa löytämään juuri itselle sopivan harrastuksen. Ryhmä kokoontuu vaihtuvissa paikoissa, joista ilmoitetaan ryhmäläisille etukäteen. Ryhmään mahtuu max. 5 hlöä ja sitä ohjaa poikatyön ohjaaja Vilma. Ennakkoilmoittautuminen.   

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
Thomas, poikatyön ohjaaja
p. 044 553 8435 (myös WhatsApp)
thomas.westerholm(at)ahjola.fi