Ryhmät

Ahjolan Poikatyön avoimet harraste- kasvuryhmät ovat tarkoitettu 10–17-vuotiaille pojille ja sukupuolensa moninaisesti kokeville lapsille ja nuorille. Ryhmät ovat maksuttomia ja Ilmoittautumiset voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla poikatyön ohjaajalle (kts. yhteystiedot).

Kevään 2022 ryhmät:

ILKA-ryhmä 
Ti klo 15–16.30
Voima-tilassa (Tuvan viereinen ovi)
22.2.–12.4. (ei 1.3.) (7 krt.) 

Ilmaisutaitoa kaikille! Tarvitsetko tukea tunnetaidoissa? Haluaisitko harjoitella yhdessä kaveritaitoja? Helmikuussa alkavassa ILKA-ryhmässä käsitellään mm. tunteiden tunnistamista ja hallitsemista sekä erilaisia kaveritaitoja ja ryhmätyöskentelyä rennosti teatterin keinoin. Ryhmä aloitetaan välipalalla, jonka jälkeen sukellamme päivän teemaan erilaisten roolihahmojen ja leikkien kautta. Ryhmään mahtuu max. 8 hlöä, ja se on suunnattu Ahjolan Poikatyön ja Tyttöjen Tuvan kävijöille. Ennakkoilmoittautuminen. 

 

Peli- ja mediaryhmä
Ke klo 17:30-19:30
Poikien Tuvalla 
2.2.–4.5. (ei 2.3.) (13 krt.)

Peli- ja mediaryhmässä pääsee yhdessä pelaamaan lautapelejä ja videopelejä sekä tutustumaan laajemmin peli- ja mediamaailmaan. Lisäksi ryhmän tarkoituksena on pohtia omaa peli- ja mediakäyttäytymistä sekä saada tarvittaessa tukea erilaisiin peli- ja mediahaasteisiin. Ryhmä kokoontuu Poikien Tuvalla ja siihen mahtuu max. 8 hlöä. Ryhmää ohjaavat Ahjolan Poikatyön vapaaehtoiset Mikko ja Tommi. Ennakkoilmoittautuminen.

 

Mun juttu -ryhmä (harrastuskokeilut)
To klo 16–18
Vaihtuvissa paikoissa
24.3.–12.5. (8 krt.)

Mun juttu -ryhmässä ryhmäläiset pääsevät kokeilemaan erilaisia toiveiden mukaisia harrastusmahdollisuuksia, kuten eri liikuntalajeja, sirkusta, tanssia, kädentaitoja, musiikkia, teatteria yms. Ryhmä kannustaa ja aktivoi mukavaan yhdessä tekemiseen sekä innostaa kokeilemaan aivan uusiakin asioita. Ryhmä voi myös auttaa löytämään juuri itselle sopivan harrastuksen. Ryhmä kokoontuu vaihtuvissa paikoissa, joista ilmoitetaan ryhmäläisille etukäteen. Ryhmään mahtuu max. 5 hlöä. Ennakkoilmoittautuminen.   

 

  

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
Thomas, poikatyön ohjaaja
p. 044 553 8435 (myös WhatsApp)
thomas.westerholm(at)ahjola.fi