Ryhmät

Poikien Tuvan harraste- kasvuryhmät ovat tarkoitettu 8–14-vuotiaille pojille ja sukupuolensa moninaisesti kokeville lapsille ja nuorille. Ryhmät ovat maksuttomia ja ilmoittautumiset voi tehdä tekstiviestillä, puhelimitse tai sähköpostilla ohjaajalle (kts. yhteystiedot).

Kevään 2023 ryhmät

Roolipeliryhmä

Keskiviikkoisin 8.2.-22.3. (ei 1.3.)
Klo 17-19:30
Pispalan valtatie 45

Syyskaudella Poikien Tuvan Peli- ja mediaryhmä sai vierailevan tähden, nimittäin uuden pöytäroolipelausta harrastavan vapaaehtoisen ohjaajan! Tänä keväänä annamme kävijöille mahdollisuuden kokea pöytäroolipelauksen maailman uudestaan ja laajemmalla skaalalla. Roolipelien kautta lapset ja nuoret pääsevät harjoittelemaan yhteistyö- ja tunnetaitoja sekä pohtimaan identiteettiään jännittävien seikkailujen kautta. Suositusikäraja ryhmälle on 10-14 vuotta.

INTO-ryhmä

Keskiviikkoisin 8.3.-29.3.
Klo 14:30-16:30
Pispalan valtatie 45

Ilmaisutaitoa, nikkarointia ja näpertelyä, taidetta ja oman näköistä tekemistä! Poikien Tuvalla kokeillaan nyt myös avointa ryhmätoimintaa! INTO-ryhmä tarjoaa mahdollisuuden tulla mukaan niillä kerroilla, kun siltä itsestä tuntuu. Joka kerralle ilmoittaudutaan erikseen viestitse, ja joka viikko ohjelmassa on jotakin uutta ohjattua tekemistä. Ensimmäisessä avoimessa ryhmässä paneudutaan luovaan tekemiseen, kuten kuvataiteeseen, käsitöihin ja teatteriin! Ryhmään osallistuvat saavat mahdollisuuden vaikuttaa tulevien ryhmäkertojen sisältöön, pääsevät täten toteuttamaan itseään itselle mieluisilla ja innostavilla tavoilla.

Peli- ja mediaryhmä

Torstaisin 30.3.-11.5.
Klo 15-17
Pispalan valtatie 45 ja vaihtuvat ympäristöt

Suosittu Peli- ja mediaryhmä jatkaa kevätkaudella 2023. Ryhmä alkaa tavanomaista myöhemmin, sillä se jakaa nyt kautta uuden Roolipeliryhmän kanssa. Tuvan muista toiminnoista johtuen ryhmä siirtyy myös keskiviikolta torstai-iltapäivään, ja nuorempia kävijöitä huomioiden alkamisajankohta aikaistuu. Kävijöiden toiveesta ryhmässä pyritään pyörähtämään myös ulkokohteissa ja pienillä retkillä!